2008. július 31., csütörtök

Mia mászik...




Mia elkezdett mászni. Már nem kutyázik -és rötyög közben nagyokat-, hanem rendesen, már-már mérhető "sebességgel" mászik. Annyira belejött a dolgokba, hogy aludni sem mindig hajlandó, állandóan csak gyakorolna.


Valamelyik nap, amikor már mindet kipróbáltam altatásügyileg (de tényleg mindent!), elegem lett és szépen beraktam a kiságyába. Kb. két másodpercig tartó keserves sírás után, rögtön feltalálta magát a leányzó, addig tornázott, nyögött, kiabált, kapaszkodott, amíg sikerült magát állásba felhúzni. Hát rettenetesen örültünk neki az apjával, sőt Patriknak is tetszett az új helyzet.


de csak addig amíg el nem kezdte a kis bestia a parkettán gyakorolni az új tudományt... azóta állandóan azt lesem, hogy merre jár éppen:D


Ülni is megtanult, 10 alkalomból már csak egyszer borul fel,és akkor sem visít mindig, hanem tudomásul veszi, és már megy is tovább.:)





Kaja fronton is jól állunk, már háromszor eszik egy nap: reggelire gyümi, ebédre főzelék, vacsira gyümölcs péppel (sinlac). A szopi nagyjából ugyanannyi, de ebben a melegben nem is akarom csökkenteni, ráér még. (Igazából a szopik száma lecsökkent, nem is kicsit, de az utóbbi időben nekem már terhes volt a délutáni óránkénti szoptatás,és nem is laktott jól vele... de most minden ok., és szépen gyarpodott a csajszika!)








Megeszem a kockát



Na??? Ügyes vagyok??

Épp mászáshoz készülődik

Ébredés után:D :D

Nincsenek megjegyzések: