2008. május 7., szerda

Böbber, ódat, tattó és társai...




Ezek járművek. De rajtunk kívül kevés olyan beavatott van, aki érti.



A böbber ma már nem böbber, apa próbálta megtanítani Patriknak, így most déveldömper lett belőle. Ezeken jót szoktunk nevetni, próbáltuk ezt is kijavítani, de aztán simándömper lett belőle, úgyhogy inkább hagytuk, talán majd leszokik róla.




A kirándulás is sikerült, igaz majdnem egy hónap is eltelt mire a mami úgy állított be egyik nap, hogy "akkor most elviszem Patrikot!" "Ott is aludhat majd, ha akar". Hát kicsit felkészületlenül ért a dolog. Két napig olyan csönd volt a lakásban, hogy hallani lehetett a szomszédokat- egyébként a gondolataimat sem hallom néha a rengeteg csiviteléstől, úgyhogy rettentő furcsa helyzet volt.
Azóta bárki jön hozzánk, rögtön az élméneit kezdi mesélni. Kipróbálták a pesten közlekedő járműveket (a metrót kivéve), úgyhogy van miről:)




Képek







Tesómal az "úttörővasúton"



:D













Közben Mia rekordsebességgel fejlődik.
Alig múlt 3 hónapos amikor hasra fordult.(pontosan három hónapos és egy hetes volt)
Tegnap pedig, már a forgással is próbálkozott. Nagyon nem szereti amikor leülünk ebédelni,vacsorázni az asztalhoz, őt pedig letesszük a nappaliban a plédjére. Lát ugyan minket, de messze van tőlünk. Tegnapig csak panaszkodott, hogy vigyük közelebb, aztán gondolom megelégelte, és addig tornázott, hogy 2-3 perc alatt közelebb került az asztalhoz.:) (ez kb 2 teljes átfordulás)



A köztes állapotot is szerettem volna megörökíteni, de sajnos lassú a gépünk:D

Nincsenek megjegyzések: